FILMAI
5 posters
Puslapis 1 iš 1
FILMAI
Kokie labiausiai filmai ,serialai jums patinka (kokio zanro)? ir labiausiai patiko filmai ziureti kokie?(pavadinimai)
Re: FILMAI
Nu dag ira geru bet kad uzmirsau pawadinimus o tiap patinka weiksmo dar fantastinei ir komedijos
Nu siaip is serialu man patiko "prison break" kaleimo begliai (labai layukiu 3 sezono,o gal 4 pasimeciau ) dar ziuredavau namu seiminikes,ta kaskokia pakrante (kur geru panikiu yra) dbr nera laiko kaskaip ir siaip visas tv3 laidas ziuriu tokias kaip: tv detektyvai(prisizvengiu),stresas(nors kita seza neberodys), ir siaip kas idomu,laukiu to naujo filmo/serialo "heros" didvyriai,gal neblogas bus.
Is filmu patinka siaubo,komedijos,action,dar patinka filmai su lenktynem,tiuninguotais automobiliais na tikriausiai tiek,kolkas,nu dar koki multika paziuri: shreka/garfielda ant zvengo
Is filmu patinka siaubo,komedijos,action,dar patinka filmai su lenktynem,tiuninguotais automobiliais na tikriausiai tiek,kolkas,nu dar koki multika paziuri: shreka/garfielda ant zvengo
Nu ka as pavardinsiu
Zanrai:Veiksmo,siaubo,trileriai,komedijos,dramos krc beweik viskas patinka isskirus miuziklus ir muzikinius filmus.
Pavadinimai:Transformeriai,28 dienos po,28 savaites po,Absoliutus Blogis 1.2,Kremen,Ouseno 11,12,13;Galutinis Tikslas 1,2,3;Dubleris,Zymetojas,Jaunos ir karstos2,Pranasas,Kietas burys,Sokis Hip Hopo Ritmu,Simpsonu Filmas,Herbis Lenktyniu Asas,Mean Girls,Ziaurus Laikai,Po Europas,Fantastiskasis Ketvertas,Material Girls,Karibu Piratai Juodojo Perlo Uzkeikimas ir Numirelio Skrynia,Spiderman 3,Greiti ir Isiute 1,2 ir Tokijo Driftingas(Tokyo Drift).
Serialai:Siaures Pakrante,Kaulai,Csi,Kalejimo Begliai,Daktaras Housas ir Anastasija (sektiek maciau)
Zanrai:Veiksmo,siaubo,trileriai,komedijos,dramos krc beweik viskas patinka isskirus miuziklus ir muzikinius filmus.
Pavadinimai:Transformeriai,28 dienos po,28 savaites po,Absoliutus Blogis 1.2,Kremen,Ouseno 11,12,13;Galutinis Tikslas 1,2,3;Dubleris,Zymetojas,Jaunos ir karstos2,Pranasas,Kietas burys,Sokis Hip Hopo Ritmu,Simpsonu Filmas,Herbis Lenktyniu Asas,Mean Girls,Ziaurus Laikai,Po Europas,Fantastiskasis Ketvertas,Material Girls,Karibu Piratai Juodojo Perlo Uzkeikimas ir Numirelio Skrynia,Spiderman 3,Greiti ir Isiute 1,2 ir Tokijo Driftingas(Tokyo Drift).
Serialai:Siaures Pakrante,Kaulai,Csi,Kalejimo Begliai,Daktaras Housas ir Anastasija (sektiek maciau)
Jo dar csi pamirsau paminet ir gan neblogas serialas o del kaulu ir daktaro hauso tai man jie nelbj patinka,nes panasiu nesamoniu ir csi prisiziuriu,nu nebent daktaras hausas del lempos o kaulu tai visai nemegstu is fulmu tai ir daug galeciau pavardint bet labai tingiu,nes ju labai daug geru
Man ir pradzioj hausas ir kaulai buwo nsmn bet kai pasiziurejau daugiau seriju tj wisai zjbs pasirodeCypress rašo:Jo dar csi pamirsau paminet ir gan neblogas serialas o del kaulu ir daktaro hauso tai man jie nelbj patinka,nes panasiu nesamoniu ir csi prisiziuriu,nu nebent daktaras hausas del lempos o kaulu tai visai nemegstu is fulmu tai ir daug galeciau pavardint bet labai tingiu,nes ju labai daug geru
Dbr naujam tv3 sezone rodys geru nauju laidu ir beabejo geru filmu tokiu kaip: svetimas pries grobuoni,zmogus vorus ir dar daug kitu nebloguRaZoRaS rašo:Man ir pradzioj hausas ir kaulai buwo nsmn bet kai pasiziurejau daugiau seriju tj wisai zjbs pasirodeCypress rašo:Jo dar csi pamirsau paminet ir gan neblogas serialas o del kaulu ir daktaro hauso tai man jie nelbj patinka,nes panasiu nesamoniu ir csi prisiziuriu,nu nebent daktaras hausas del lempos o kaulu tai visai nemegstu is fulmu tai ir daug galeciau pavardint bet labai tingiu,nes ju labai daug geru
dar va serialu rodys kaleimo begliu nauja sezona,namu seiminkes ir t.t
Nu jo si zezona tw 3 pasistenge nu prison break tj px dar bet namu seimininkes tj kazinau man berysio ten wiskas
mano mama lygiai tapati sake,kazn man tai visai idomu paziuret,matyt suprantu kas ten rodoma,nes daugas susimaiso ir panasiaiRaZoRaS rašo:Nu jo si zezona tw 3 pasistenge nu prison break tj px dar bet namu seimininkes tj kazinau man berysio ten wiskas
Suprast tj as ir suprantu bet krc kzn netraukia manes tas serijalasCypress rašo:mano mama lygiai tapati sake,kazn man tai visai idomu paziuret,matyt suprantu kas ten rodoma,nes daugas susimaiso ir panasiaiRaZoRaS rašo:Nu jo si zezona tw 3 pasistenge nu prison break tj px dar bet namu seimininkes tj kazinau man berysio ten wiskas
Aisq nu kaip kam vam manes kaulai netraukia ir pan.RaZoRaS rašo:Suprast tj as ir suprantu bet krc kzn netraukia manes tas serijalasCypress rašo:mano mama lygiai tapati sake,kazn man tai visai idomu paziuret,matyt suprantu kas ten rodoma,nes daugas susimaiso ir panasiaiRaZoRaS rašo:Nu jo si zezona tw 3 pasistenge nu prison break tj px dar bet namu seimininkes tj kazinau man berysio ten wiskas
Kiekvienam pagal skoniCypress rašo:Aisq nu kaip kam vam manes kaulai netraukia ir pan.RaZoRaS rašo:Suprast tj as ir suprantu bet krc kzn netraukia manes tas serijalasCypress rašo:mano mama lygiai tapati sake,kazn man tai visai idomu paziuret,matyt suprantu kas ten rodoma,nes daugas susimaiso ir panasiaiRaZoRaS rašo:Nu jo si zezona tw 3 pasistenge nu prison break tj px dar bet namu seimininkes tj kazinau man berysio ten wiskas
PritariuRaZoRaS rašo:Kiekvienam pagal skoniCypress rašo:Aisq nu kaip kam vam manes kaulai netraukia ir pan.RaZoRaS rašo:Suprast tj as ir suprantu bet krc kzn netraukia manes tas serijalasCypress rašo:mano mama lygiai tapati sake,kazn man tai visai idomu paziuret,matyt suprantu kas ten rodoma,nes daugas susimaiso ir panasiaiRaZoRaS rašo:Nu jo si zezona tw 3 pasistenge nu prison break tj px dar bet namu seimininkes tj kazinau man berysio ten wiskas
pajpauna ten tos bobos tose seiminikese bet housas su csi ir kaleimo begleis taj nepalyginsi
Jo pritariu tau1337 rašo:pajpauna ten tos bobos tose seiminikese bet housas su csi ir kaleimo begleis taj nepalyginsi
Taip taip ta ir as pasteejau1337 rašo:ziuriu kad mes ce nusivaziavom nuo temos juk ce apie filmus ne apie serialus
Puslapis 1 iš 1