iauri padielka.. xD
+3
Cypress
^SaraZZ^
Shniuras
7 posters
Baitida :: ScreenShotai :: Smagus
Puslapis 1 iš 1
iauri padielka.. xD
Tėvas vaiavo į Ispanija,parsiveė bridus parduotuvej ju atplet negalima,o etikete uzdeta adidas,atpleiam ir iūrim ka turim
http://www.2shared.com/file/2137376/9383269/DSCF1237.html%5B
P.S mokėjo 10 Euru..
http://www.2shared.com/file/2137376/9383269/DSCF1237.html%5B
P.S mokėjo 10 Euru..
Re: iauri padielka.. xD
kazkas panasaus i tai
ghost- Baitidietis..
- Pranešimų skaičius : 10
Registration date : 2007-08-04
krc ner ka pasakyt tevas neapsiziurejo ir apsigavo ajk tevui koki pamoksla pasakyk kaip tau sakydavo kai buvai mazas
Oj blt as db ziuriu ta foto ir galwoju kur tas zenklas man matytas tigi blyn pas mane tokios tapkes buwo bet ne is kur kitur pirkau o is musu turgaus
RaZoRaS rašo:Oj blt as db ziuriu ta foto ir galwoju kur tas zenklas man matytas tigi blyn pas mane tokios tapkes buwo bet ne is kur kitur pirkau o is musu turgaus
tau taip pat nepasisekeRaZoRaS rašo:Oj blt as db ziuriu ta foto ir galwoju kur tas zenklas man matytas tigi blyn pas mane tokios tapkes buwo bet ne is kur kitur pirkau o is musu turgaus
aj px as bent jau tik 10lt mokejau o cia 10 euru1337 rašo:tau taip pat nepasisekeRaZoRaS rašo:Oj blt as db ziuriu ta foto ir galwoju kur tas zenklas man matytas tigi blyn pas mane tokios tapkes buwo bet ne is kur kitur pirkau o is musu turgaus
ziauru su toms padelkoms oo as ir kai mazas buvau turejau pumos kedus su dviejom m pavadinimas ne puma o pummaRaZoRaS rašo:aj px as bent jau tik 10lt mokejau o cia 10 euru1337 rašo:tau taip pat nepasisekeRaZoRaS rašo:Oj blt as db ziuriu ta foto ir galwoju kur tas zenklas man matytas tigi blyn pas mane tokios tapkes buwo bet ne is kur kitur pirkau o is musu turgaus
Baitida :: ScreenShotai :: Smagus
Puslapis 1 iš 1