Jusu Parametrai
+2
Cypress
BMW FAN
6 posters
Puslapis 2 iš 2
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Jusu Parametrai
Seip ir pats manau toks buwau kai giriausi tam bus pz nuo to ir nuo to.Pradejau mastyt ,pasikeiciau ir tp nebe darau.Krc reik zinot wiena: niekas uz tawe nepakowos turi pats uz sawe moket pakowot.Krc gal kiek ironiskai nuskambejo sitas mano pasakymas bet px
Moku apsigint blt.Ir priciom cia tas supardys juk anam poste minejau kad turi pats moket pakowot uz sawe.Atidziau skaityk postus Ir dar karta paminesiu swarbiausia ne amzius ne ugis o smugis!!!^SaraZZ^ rašo:Nu bl ka tu leisi kad tawe spardytu wiresnis
Nu bet as sakau jai stipresnis prilis ka tu darysi krw kai pistu i dantis apsifaliuotum
Tu bent jau zn kaip as atrodau kas as esu ir panasei?Kaip matau tu nk nesupranti...^SaraZZ^ rašo:Nu bet as sakau jai stipresnis prilis ka tu darysi krw kai pistu i dantis apsifaliuotum
nu tj wa ir nepisk proto apie afsiwaflewimus visokius.Krc fsio baigem jau nukripstam.Cia prasymu skiltis o ne diskusiju.^SaraZZ^ rašo:Nu as tawes nepazystu bet ir tu manes nepazysti
As dar noriu pasisakyt pritariu razorui,reik uz save pakovot,su tuo 1 sms tai ce bl benkas taip gali,negalvok kad tu vienas daug ka pazysti ir pan. tam 1 sms pritariu tik tokiems atvejams kai tave dauzo ne 1 o 2+,arba kai bespirdelu gauni bankiu,tokiu tai nevirskinu...zodziu reik nebut Dideliu delcu ir but ramiam.
Buwo toks atvejis mano draugeliui:
Krc atvare 3 banglai (nepykit jai kas isjusu prilaikot ta rasia ) bisperdelu vienam vaikui norejo litus atimt ar kaskas pan. zodziu dave ciuchankiu, pyst poto gavo nuo draugeliu,zodziu taip "kaip pasiklosi-Taip ismegosi" manau visi zinot sa patarlia
Krc atvare 3 banglai (nepykit jai kas isjusu prilaikot ta rasia ) bisperdelu vienam vaikui norejo litus atimt ar kaskas pan. zodziu dave ciuchankiu, pyst poto gavo nuo draugeliu,zodziu taip "kaip pasiklosi-Taip ismegosi" manau visi zinot sa patarlia
As banglu rases tj neprilaikau tj gali cia sakyt iwaliasCypress rašo:As dar noriu pasisakyt pritariu razorui,reik uz save pakovot,su tuo 1 sms tai ce bl benkas taip gali,negalvok kad tu vienas daug ka pazysti ir pan. tam 1 sms pritariu tik tokiems atvejams kai tave dauzo ne 1 o 2+,arba kai bespirdelu gauni bankiu,tokiu tai nevirskinu...zodziu reik nebut Dideliu delcu ir but ramiam.
Db pradesim i kekviena zinute atsakynet px kad ir neturi prasmes kad tik gaut modo lygi^SaraZZ^ rašo:As ir
Ūgis: virš 185cm
Svoris: ~77kg
09 20 sukaks 14 metų ;D
Kitų kūno vietų išmatavimų nežinau. ;D
09 20 sukaks 14 metų ;D
Your Daddy- Baitidietis..
- Pranešimų skaičius : 18
Registration date : 2007-08-25
Bl*t su ugiu tai tau zjb.Your Daddy rašo:Ūgis: virš 185cm
09 20 sukaks 14 metų ;D
geriau nekalbesiu sia tema :DDD
Kanape^- Baitidietis..
- Pranešimų skaičius : 10
Registration date : 2007-08-31
Nes as ji pazystu kaip ir jis maneRaZoRaS rašo:Kodel?Kanape^ rašo:geriau nekalbesiu sia tema :DDD
priciom? kad jis katik prisiregines,dar beveik apie ji nieko nezinaiRaZoRaS rašo:Keisti jus abu kazkokie.
Seip pasakeu gal kokie Federalai busit ,kad nieko apie save nepasakojat ?
Federalai nu bl kam mum dziusnom apie save reikstis
Federalai nu bl kam mum dziusnom apie save reikstis
Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Puslapis 2 iš 2